Сурков готує загострення на Донбасі - волонтери перехопили листа

Все вказує на те, що резерви найманців активно готують до мобілізації.

Сурков готує чергову капость. Фото: Коммерсант.

Радник президента РФ Владислав Сурков готує загострення в зоні АТО, за допомогою підконтрольної йому структури "Союз добровольців Донбасу" (СДД). Про це з посиланням на результати власного дослідження і свідоцтва бойовиків повідомляє InformNapalm, передають Патріоти України.

За даними волонтерів, в червні Донбас може очікувати загострення бойових дій, про що свідчить аналіз відеозаписів інтерв'ю і листування терористів Суркова. Так, все вказує на те, що резерви найманців активно готують до мобілізації. Крім того, структури Суркова на окупованих територіях почали психологічну кампанію по нагнітанню страхів серед місцевого населення через нібито заплановані українськими військовими "провокації".

За даними видання, в СДД налічується близько тисячі найманців, багато з яких також брали участь в бойових діях на Донбасі, у Сирії і у Карабасі. "Ймовірно, основною метою мобілізації професійних найманців під дахом Суркова є створення локальних загострень на окремих напрямках українського фронту на передовій, де не можна використовувати кадрових російських військових", - відзначили волонтери. Крім того, вони виклали в загальний доступ імена всіх бойовиків СДД і інші їхні особисті дані.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...