"Свідчення для Гааги": Бойовик з РФ навів вражаючі цифри щодо обстрілів ними сил АТО

Пост-одкровення російського найманця, громадянина РФ, "начальника відділення артилерії "ЛНР" Ботвиньєва Євстафія (псевдо Стас Шустров) вже привернув увагу волонтера міжнародної спільноти InformNapalm.

Російські бойовики на Донбасі. Фото: www.unian.ua.

Російський найманець, який воює на боці бойовиків самопроголошеної "ЛНР" Євстафій Ботвиньєв розповів про те, скільки боєприпасів було випущено по силах АТО після оголошення перемир'я на Донбасі. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"І трохи про те, як терористи ведуть себе під час перемир'я. Це пост-одкровення російського найманця, громадянина РФ, "начальника відділення артилерії "ЛНР" Ботвиньєва Євстафія (псевдо Стас Шустров). Також цікаві коментарі під постом. Документуємо для Гааги та/або української вендети", - зазначив в соцмережі волонтер міжнародної спільноти InformNapalm, український журналіст Роман Бурко, привівши посилання на профіль бойовика на сайті "Миротворця".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...