"Світ, підтримай Україну! Russia go home!!!": пісня британки, яка підірве "Євробачення-2016 (відео)

Британська співачка з Лондона Діана Мес візьме участь в британському відборі на "Євробачення" з композицією "World, Support Ukraine" про війну в Україні.

Співачка Діана Мес. Фото: скріншот з відео.

Представляємо вашій увазі відеокліп на пісню Діани Мес, що демонструє мітинги української громади в столиці Великобританії, а також епізоди про військове життя в Україні. Співачка написала на своїй сторінці в Facebook про те, що не має у своїх планах мети потрапити на обкладинки глянцевих журналів або прославитися, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

За її словами, будь-яка людина може виступити проти війни на Донбасі, тим самим внести особливі зміни в історію. "Я вірю, що разом з вами ми зможемо підтримати Україну", - підкреслила Діана Мес.

Також співачка відзначила свої зусилля, які вона доклала для отримання очікуваного результату. Виконавиця зворушливою пісні сподівається на те, що після перегляду кліпу, що демонструє боротьбу людей за незалежність України і звільнення від "путінського режиму", всі жителі світу підтримають багатостраждальну державу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...