Свої "скрепи": Росіянин під виглядом збору грошей для терористів "ЛНР / ДНР"... хотів погасити борги по квартплаті

Російські банки вирішили використовувати сайт "Миротворець" для перевірки неблагонадійних клієнтів.

Антон Геращенко. Фото: ukranews.com.Після того, як ініціатор збору коштів з Росії почав збирати матеріальну допомогу для луганських і донецьких сепаратистів, йому не тільки заблокували рахунки в банку в Нижньому Новгороді - хлопець привернув увагу українських спецслужб і опинився на сайті "Миротворець". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Антон Геращенко, радник міністра МВС, на своїй сторінці написав, що, звернувши увагу на сайт "Миротворець", до якого останнім часом прикута увага багатьох банків РФ, в Нижньому Новгороді вирішили, що Максим Голубєв ненадійний клієнт, і заблокували його рахунки.

"Для пособников террористов из банановых республик настали тяжелые времена. Под видом сбора денег для ополчения Донбасса Голубев хотел оплатить счет за квартплату. Во всем помог разобраться сайт "Миротворец". На сайт в последнее время обращают внимания многие российские банки. Счет Голубева заблокирован, не помог Голубеву даже российский суд, куда он обратился", - написав Геращенко в Facebook.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...