Своя війна: Скандальний наркополіцейський Ківа пояснив відмову від переатестації

Ківа звинуватив Мустафу Найєма у дискредитаційній кампанії проти себе.

Ілля Ківа. Фото:www.youtube.com

Голова департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Ківа відмовляється проходити переатестацію. Такий висновок можна зробити з його допису у Facebook, в якому він розповідає про "свою війну" та про причини того, чому він не йде на переатестацію, передають Патріоти України.

Так, Ківа звинувачує у дискредитаційній кампанії проти себе депутата від БПП Мустафу Найєма. Крім того, останньому та його брату Масі Найєму наркополіцеський закидає зв'язки з наркомафією.

"Завдання, яке перед ними поставлено, - зняти мене з посади будь-яким способом", - стверджує Ківа.

Проте пізніше голова департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції видалив свій пост. Тепер його скріншот можна побачити на сторінці Масі Найєма у Facebook. Останній спростовує звинувачення Ківи.

у Ильи Кивы весенне обострение. #кивабалабол#киваскажинаркотикамнетне стану писать много. человек, который уже не пе...
Опубліковано Masi Nayyem 24 березень 2016 р.

Зазначимо, що Ілля Ківа досі не пройшов переатестацію у новій поліції. Сам Ківа заявив, що не прийшов на переатестацію, бо хворів.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...