Своїми статками Ахметов міг би забезпечити Україну більше, ніж на місяць - Bloomberg

Чистий прибуток олігарха станом на кінець грудня 2017 року становив 4,7 млрд доларів.

Рінат Ахметов. Фото:eadaily.comСтатків бізнесмена Ріната Ахметова вистачить на 36 днів функціонування України. Про це свідчать підрахунки видання Bloomberg, передають Патріоти України.

Як зазначається, дослідження показало, що чистий прибуток Ахметова станом на кінець грудня становив 4,7 млрд доларів.

Так, експерти видання проаналізували 49 країн з метою з'ясувати, скільки днів міг би функціонувати уряд, якби за це заплатила найбагатша людина цієї країни. За коефіцієнти були взяті чисті прибутки олігархів зі щоденною вартістю управління державою.

З'ясувалося, що найдорожчими державами є Японія, Польща, США і Китай, де Джек Ма, 16-а найбагатша людина в світі з 47,8 млрд доларів США, може врятувати комуністичну партію протягом чотирьох днів. Джефф Безос не буде набагато кращим, навіть з 99 мільярдами доларів.

Найдовше олігархи можуть спонсорувати Кіпр (441 день), Грузію (430), Гонконг (191), Малайзію (95), Нігерію (94) і Чилі (90).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...