Символічно: Хромий Захарченко нагородив калік-бойовиків старими, десь "віджатими", "Тавріями" (відео)

Дешеві автомобілі перебували в непривабливому стані.

Старий автомобіль "Таврія". Фото: sovter.ru.

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко нагородив бойовиків, які стали інвалідами внаслідок бойових дій на Донбасі, автомобілями "Таврія". Про це повідомляють в сюжеті сепаратистського телеканалу, відео якого опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

У сюжеті стверджується, що ватажок "ДНР" Олександр Захарченко передав бойовикам "ключі та документи від нових автомобілів", які переобладнані для ручного управління для людей з обмеженими можливостями. Однак разом з тим в сюжеті наводяться слова "міністра оборони ДНР" Володимира Кононова, який розповідає, що автомобілі перебували в непривабливому стані.

"Центр управления восстановления передал эти автомобили чуть больше чем полгода назад, не совсем в приглядном состоянии, команда была поставлена, и мы занимались полностью восстановлением, находили спонсоров, свои деньги вкладывали", — розповів Кононов. Сюжет з "Тавріями" дивіться з 2-ї хвилини відео.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...