Синоптики попереджають про погіршення погоди в Україні

Удень 13 травня на Закарпатті та в Карпатах очікуються сильні дощі.

Ілюстрація:Depo.Закарпаття - Depo.ua

У суботу, 13 травня, в Україні буде хмарно з проясненнями. Йтимуть дощі, подекуди з грозами. Удень на Закарпатті та в Карпатах будуть сильні дощі. Лише в більшості південних, Донецькій та Луганській областях без істотних опадів. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру, передають Патріоти України.

Вітер переважно східний, 7-12 м/с.

Температура вночі 6-11 градусів тепла, на півночі Лівобережжя місцями 3-5 градусів тепла. Удень 17-22 градуси, у північних та більшості західних областей 11-16 градусів.

Найближчої ночі у Києві помірний, удень невеликий дощ. Вітер переважно східний, 7-12 м/с. Температура вночі 8-10 градусів, удень 12-14 градусів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...