Синоптики розповіли, коли в Україні нарешті потеплішає

Серйозних снігопадів в Україні протягом найближчих семи днів не очікується: синоптики прогнозують сніг, що місцями переходиме у дощ.

Відлига. Ілюстрація:www.volynpost.com

На зміну морозам в Україну йде тотальне потепління. Погода зміниться вже в найближчий тиждень. Про це Обозревателю розповіли в Національному гідрометеорологічному центрі. За даними синоптиків, до початку лютого в Україні буде тепла зима, зазначають Патріоти України.

Зміна температурного режиму буде відбуватися поступово. У західних областях плюсова температура, в межах 0 +2 градусів, очікується вже в понеділок, 25 січня. У той же час у східних областях ще буде досить холодно -8 -13 вдень і -15 - 20 вночі.

За словами начальника відділу метеопрогнозів Гідрометцентру Людмили Савченко, морозна температура на сході протримається ще два-три дні.

"Потім температура повітря підвищиться і на сході України", - розповіла Савченко. Вона також зазначила, що серйозних снігопадів в Україні протягом найближчих семи днів не очікується: синоптики прогнозують сніг, що місцями переходиме у дощ.

Як розповів начальник Гідрометцентру Микола Кульбіда, по-осінньому тепла погода протримається в Україні аж до перших чисел лютого.

Що стосується столиці України, то потепління очікується в середу, 27 січня. Температура повітря в Києві вдень складе 0 +2 градуси, а в четвер і п'ятницю до +2 +4.

Відзначимо, що з приходом відлиги відбудеться різке танення снігового покриву, висота якого, залежно від регіону, досягає 10-30 см. Якщо міські зливостоки будуть забиті сміттям, то на проїжджій частині слід очікувати утворення невеликих озер.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...