Ситуація під Новотроїцьким: "В останні дні обстрілюють - техніку гнати не можна. У рюкзаку так і несемо - то хліб, то ще щось. Ми тут вже три дні на дієті", - боєць ЗСУ

Терористи не припиняють вогневих атак.

Ілюстрація:Reuters

Журналісти побували на позиціях ЗСУ поблизу Новотроїцького, де напередодні був поранений боєць. Там з околиць Докучаєвська вже кілька днів по позиціях наших армійців не вщухає вогонь противника. Про це розповідає ТСН, інформують Патріоти України.

На позиції, де побували кореспонденти, не стріляють з великого калібру. Але бійці в буквальному сенсі майже постійно ходять навприсядки, бо щільно працюють снайпери, гранатомети, та інше. Воїни кажуть, що до деяких опорних пунктів навіть не можуть загнати техніку, і всі армійські пожитки - від води до зброї - несуть на позиції вручну.

"В останні дні обстрілюють - техніку гнати не можна. У рюкзаку, на плечах так і несемо - то хліб, то ще щось. Ми тут вже три дні на дієті", - розповів боєць ЗСУ.

Прес-офіцер ЗСУ каже, що ворог розраховує вогневі точки і розвідгрупа намагається вирахувати, скільки на позиціях особового складу після звільнення шостої хвилі. Посилення обстрілів на позиціях воїни пояснюють ротацією на окупованих землях.

Нова партія російських найманців, що зайшла, навіть себе не приховує - буквально в 300 метрах повісили російський прапор. Військові також відзначають, що серед терористів проти нас воюють і жінки. Вони в окупантів працюють снайперами.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...