"Так ему и надо, козлу!": Путінські фанати-пенсіонери влаштували "розправу" над американським героєм коміксів, мережа бурхливо відреагувала (відео)

Як вдало відзначено в одному з коментарів до ролика, "старість - не завжди мудрість, це може бути й високий ступінь кретинізму".

Фото:скрін відеоОрганізація "Загони Путіна", яка прославилася своїми абсурдними роликами, опублікувала нове відео, в якому пенсіонери "перемагають" американського супергероя Капітана Америку і викидають його на смітник. Відповідний ролик опубліковано на Youtube каналі "Загони Путіна Soc Sprav", зазначають Патріоти України.

За сюжетом відео, Капітан Америка вривається на збори російських пенсіонерів, однак ті кидаються на нього, валять на землю і "перемагають". Потім вони відносять його до сміттєвих ящиків, акуратно кладуть біля них, прикриваючи зверху його ж щитом і йдуть. Закінчується відео обговоренням пенсіонерами події.

"Нехай дякує Богу, що в смітник, а не в море ми його кинули", - грізно заявляє одна з них.

Натомість, у мережі не прониклися "патріотизмом" ролика.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...