Таки Моторола, а не "підстава ФСБ": З'явилося фото з похорону відомого терориста

У соціальних мережах звернули увагу на те, що сьогодні в інтернет потрапила важлива фотографія з похоронів Мотороли, на якій він лежить у труні.

Похорон Мотороли. Фото: соцмережі.

Після інформації про вбивство в окупованому Донецьку ватажка бойовиків "Мотороли" в мережі одразу почали висувати різні версії, одна з яких була про те, що його смерть підлаштували, а сам Арсеній Павлов живий, передають Патріоти України.

У соціальних мережах звернули увагу, що сьогодні в інтернет потрапила важлива фотографія з похоронів Мотороли, на якій він лежить у труні. Варто підкреслити, що на похоронах труну з бойовиком поставили таким чином, що мрець в об'єктиви камер не потрапляв. Нагадаємо, Моторолу підірвали в ліфті його будинку в Донецьку. На момент вибуху він був у касці та бронежилеті.


тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...