Тепер отримає ще й вдома: Дружина Трампа заявила, що обурена його висловлюваннями про жінок

"Слова, які використовував мій чоловік, є неприйнятними і образливими для мене", - заявила Меланія Трамп.

Меланія Трамп. Фото: woman.ua.

Дружина кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Меланія заявила, що обурена висловлюваннями її чоловіка про жінок, передають Патріоти України з посиланням на CNN.

"Слова, які використовував мій чоловік, є неприйнятними і образливими для мене. Це не характерно для людини, яку я знаю. У нього серце і розум лідера", - зазначила Меланія. Вона висловила надію, що люди приймуть вибачення Трампа.

За її словами, необхідно "зосередитися на важливих питаннях, що стоять перед нашим народом і світом". Напередодні газета Washington Post опублікувала відео 2005 року, де кандидат в президенти США Дональд Трамп образливо і непристойно висловлюється про жінок. "Ти можеш робити з жінками все, що хочеш, якщо ти зірка", - говорить він телеведучому Біллі Бушу в автобусі.

Трамп розповів про спробу спокусити заміжню жінку, супроводжуючи розповідь непристойними подробицями. Після публікації відео Трамп записав інше відео з вибаченнями. "Я сказав це, я був не правий і я прошу вибачення", - говорить республіканець. Але при цьому кандидат у президенти сказав, що його "дурні" слова відрізняються від слів і дій Білла Клінтона, натякнувши тим самим на сімейний скандал кандидата-демократа Хілларі Клінтон.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...