Тепер посадять? У Росії губернатор випадково розсекретила таємний аеродром "Оленегорськ-8" (фото)

Губернатор бажала привітати льотчиків із професійним святом, а замість цього оприлюднила державну таємницю.

Губернатор Марина Ковтун. Фото: соцмережі.

Губернатор Мурманської області Марина Ковтун випадково опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотознімок секретного військового аеродрому «Оленегорск-8», що розташований під Оленегорськом. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Фотознімок губернатор опублікувала кілька днів тому – 23 грудня. Таким чином посадовець привітала російських військових льотчиків з професійним святом. «Сьогодні відзначається День дальньої авіації ВПС РФ! Дальня авіація входить до складу Стратегічних ядерних сил Росії! Свою боєготовність дальня авіація підтвердила і в ході повітряної операції в Сирії. В Мурманської області, під Оленегорськом в селищі Високий базується полк дальньої авіації!», - написала в повідомленні Марина Ковтун та виклала в Мережу фото військових льотчиків на тлі літака.

Через деякий час губернатор видалила фото зі своєї сторінки. Однак скріншот із привітанням уже розлетівся Мережею. «У США висловлюють подяку добрій тітці за фото аеродрому. Чекають продовження фотосесії», - відреагував на публікацію один із користувачів.

Зам’яти скандал поспішили в прес-службі уряду Мурманської області. Там заявили, що фотографія була зроблена з дозволу відповідних спецслужб. А видалення посту губернатора пов’язали з технічними несправностями соціальної мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...