"Теперь у кого-то будет кликуха "Їжачок-джаз": Ляшко кумедно осоромився із заявою про штурм Жовтневого палацу

Коли популярний блогер дотепно пожартував, він навіть не підозрював, що лідер РПЛ сприйме його слова буквально.
Олег Ляшко. Фото: соцмережі.

Народний депутат Олег Ляшко потрапив у кумедну ситуацію через свій пост в Facebook, який був присвячений штурму прихильниками лідера "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі Жовтневого палацу в Києві, передають Патріоти України.

Справа в тому, що блогер Антон Ходза на своїй сторінці в Facebook опублікував жартівливий коментар з приводу ситуації зі штурмом палацу і повідомлень про те, що в момент зіткнення в концертному залі проходив концерт для дітей. При цьому одну з вистав він назвав "Їжачок-джаз".

Через деякий час на сторінці Ляшко також з'явився пост з цілком серйозною реакцією на штурм, у якому згадується вигадана блогером вистава.

Варто зазначити, що даний інцидент бурхливо обговорюється користувачами соціальних мереж.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...