Тепер заживуть: У Чернігові збираються назвати вулицю іменем Дональда Трампа

За словами автора петиції, вулиця Дональда Трампа в їхньому місті дозволить налагодити зв’язки Чернігова й США.

Дональду Трампу сподобається ідея? Фото: BBC.com.

Мешканці Чернігова подали до місцевої міської ради електронну петицію з пропозицією назвати одну з вулиць міста на честь переможця президентських виборів у Сполучених Штатах Америки Дональда Трампа. Новину повідомляють Патріоти України.

За словами автора петиції, вулиця Дональда Трампа в їхньому місті дозволить налагодити зв’язки Чернігова й США. Автор надіється, що таким чином можна буде залучити інвестиції та проекти на розвиток міста. Петиція вже розміщена на сайті Чернігівської міської ради. За перейменування вулиці на честь Трампа підписалися 10 осіб. Щоб петицію розглянули міські чиновники необхідно набрати 250 голосів за 30 днів.

Дональд Трамп переміг на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки, що відбулися 8 листопада. Кандидат від Республіканської партії набрав більше голосів, ніж його конкурентка – демократка Хілларі Клінтон.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...