Терор проти терористів: "Третя сила" "зджавелініла" геть форпост російських окупантів на Донбасі - волонтер

​Відзначається, що укріплений рубіж «гібридів» Путіна було знищено одним єдиним пострілом протитанковою керованою ракетою (ПТКР), зробленим зі снайперською точністю з досить великої відстані.

Патріоти України пропонують ознайомитись з повідомленням волонтера Юрія Мисягіна:

«В зоне ответсвенности 53-й бригады на Северодонецком направлении, неизвестные птурщики с расстояния 2200 метров, с одного выстрела уничтожили передовой опорник сепаратистов. Птичка запорхнула прямо а гнездо.».

Звісно про ніякі «Джавеліни» не йдеться. Адже за угодою з Україною вся високоточна протитанкова зброя від американців наразі перебуває далеко від передової, під надійною охороною. Однак нові зразки ПТРК українського ВПК другого покоління, доводять, що при своїй дешевизні мало чим поступаються третьому поколінню, котре наразі виробляє лише США. «Третя сила» доводить, що має чим «порадувати» ворога у відповідь на його провокації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...