Терорист Стрєлков поскаржився на знищення "російської весни"

Екс-ватажок слов'янських терористів висловив намір "згуртувати всіх патріотів" під прапором недопущення до влади в РФ опозиції.

Ігор Гіркін(Стрєлков). Фото:www.bbc.com

Один з колишніх ватажків бойовиків Ігор Гіркін (Стрєлков), який розв'язав в 2014 році війну на Донбасі, поскаржився на те, що "досягнення" так званої "російської весни" намагаються знищити. Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Колокол Росії", коментуючи створення руху "Комітету 25 січня", яке очолили різні прихильники російської агресії в Україні, зокрема, скандально відомий письменник Едуард Лімонов, зазначають Патріоти України.

"Одним з підсумків нашої зустрічі була констатація факту, що ми всі нейтрально ставимося до російської влади, не збираємося виступати проти неї. Але для нас повністю неприйнятні ультраліберальні елементи, які планують знищити всі досягнення "русской весны", вірніше, добити їх остаточно.

Але влада не бачить на кого опиратися. Я не маю на увазі конкретно людей, що зібралися за столом 25 січня. Влада не бачить опори і в прошарках суспільства, які ці люди представляють", - заявив Стрєлков.

Як глава даного руху, він висловив намір "згуртувати всіх патріотів" під прапором недопущення до влади в РФ опозиції.

"Сподіваюся, влада до нас прислухається на що, на жаль, все менше надії з кожним днем. І незважаючи на те, що ми новонароджена і багато в чому віртуальна структура, ми відкриті для взаємодії з легітимною владою. Співпрацювати з "білострічковою опозицією", з відвертими західниками і лібералами ми не будемо в жодній формі," - сказав Стрєлков.

Він також прокоментував свою заяву про те, що, якщо Путін схаменеться, то буде з ним взаємодіяти.

"Якщо він схаменеться, то йому не потрібно, щоб я його приймав. Йому буде достатньо, можливо, взагалі не звертати на нас уваги. У мене немає честолюбного і марнославного бажання, щоб Путін сказав, що, мовляв, Стрєлков був правий.

Або Лімонов був правий, або Калашніков. Нам досить того, щоб він почав діяти, як це було півтора роки тому. Тоді ми його підтримаємо без жодних претензій на те, щоб залучили нас у владу", - пояснив Стрєлков.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...