Терористи "ДНР" шукають "диверсантів", що хочуть підірвати Старобешівську ТЕС, - Тимчук

Поблизу н.п.Бойківське (кол. Тельманове) і Старобешевого окупанти організували "блокування районів".

Старобешівська ТЕС. Фото: РБК.

Бойовики поширюють серед місцевих жителів чутки про українських диверсантів, які хочуть влаштувати теракт. Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"В районі н.п.Бойківське (кол. Тельманове) і Старобешевого окупанти організували "блокування районів", посилений порядок пропуску на блокпостах, на основних дорогах спостерігаються пересувні патрулі бойовиків, кілька доріг перекрито", - пише Тимчук.

За його інформацією, бойовики пояснюють місцевим жителям дані заходи тим, що ловлять чергових українських диверсантів, які хотіли влаштували підрив на залізниці.

"Пояснюють місцевим жителям дані заходи тим, що ловлять чергову ДРГ, яка хотіла пробратися через Тельманове на Старобешеве і підірвати поїзд. За іншими поширюваним бойовиками чутками, українська ДРГ хотіла підірвати Старобешівську ТЕС", - йдеться у повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...