Терористи в шоці: Донецькі партизани підірвали склади з боєприпасами "ДНР", ворог рахує вбитих

Місцеві жителі вважають, що до вибухів можуть бути причетні розлючені шахтарі.

Російські бойовики на території селища "Трудовські". Фото: соцмережі.

15 лютого в Донецьку на території селища шахти «Трудовська» невідомою озброєною групою були підірвані два склади з боєприпасами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Один склад знаходився біля цегляного заводу на північно-східній околиці селища, а другий - в самому селищі. «Це партизани спрацювали. Українські спецназівці пробратися туди навряд чи могли, а ось наші ображені шахтарі - цілком. Їм тепер зарплату не платять і шахти закрити погрожують, протести нічого не дають - ось вони і підривають», - заявило анонімне джерело з «ДНР».

«Зараз підраховуємо втрати. 200-ті є», - сказало джерело. За його словами, ці склади були «стратегічними», тому що саме там зберігалися боєприпаси, якими бойовики обстрілювали Мар'їнку та Красногорівку.

«Зараз терміново підвозимо снаряди до лінії фронту. Уже 12 машин відправили», - повідомило джерело. Нагадаємо, 15 лютого приблизно о 14:00 в Донецьку пролунав потужний вибух.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...