То есть поход на Киев и Лондон отменяется? Как же так?: У мережі висміяли заяву Захарченка про "держкордон" "ДНР"

Як відомо, ватажок терористів своїм "указом" визначив держкордон на лінії зіткнення між "ДНР" і підконтрольною Україні територією.

У мережі висміяли повідомлення про "державний кордон" "ДНР". Ілюстрація:112.ua

Користувачі соціальних мереж іронічно відреагували на те, що ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко встановив статус державного кордону "республіки". Про це пише Politeka, передають Патріоти України.

Як відомо, лідер терористів 13 березня своїм "указом" визначив держкордон на лінії зіткнення між "ДНР" і підконтрольною Україні територією.

У "документі" говориться, що забороняється переміщення фізичних осіб поза пунктами прикордонного контролю "Служби прикордонної охорони Міністерства державної безпеки ДНР".

У соцмережах з цього приводу з'явилося безліч іронічних коментарів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...