"Это военный вызов в нашу сторону": Депутат Держдуми зажадав вибачень від Порошенка за емблему українських розвідників

За словами депутата, українська розвідка є офіційною організацією, тому треба вимагати пояснень у президента України Петра Порошенка з приводу її вибору.

Віталій Мілонов. Фото: PolitRussia.com.

Депутат Державної думи Росії Віталій Мілонов заявив, що російська влада повинна жорстко відреагувати на появу нової емблеми української розвідки, де зображена сова, заносить меч над територією РФ, передають Патріоти України із посиланням на Life.

За словами депутата, українська розвідка є офіційною організацією, тому треба вимагати пояснень у президента України Петра Порошенка з приводу вибору емблеми. "Либо это позиция Украины, что они нацеливают тупой перочинный ножичек своей разведки, либо это недоразумение, что какой-то свидомитый патриот перестарался, рисуя свои какие-то эмблемки. Здесь необходимо потребовать четких объяснений. Потому что, по сути дела, на сегодняшний день это объявление войны. Это военный вызов в нашу сторону", – заявив Мілонов. Він додав, що або Порошенко вибачиться за емблему і її приберуть з геральдики української розвідки, або він "гопник і недієздатний президент", з яким потрібно припинити будь-які розмови.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...