Трагедія в Одеській області: У страшній пожежі загинуло шестеро дітей

Найменшому з дітей було лише 4 місяці. Найстаршій дитині -10 років.

Ілюстрація:ua.korrespondent.net

Пожежа почалася сьогодні, 21 квітня, рано вранці. Полум'я розгорілося о 04:30 ранку в приватному житловому будинку в селі Шабо. Це Білгород-Дністровський район Одеської області. Про це написав у своєму Facebook перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Володимир Жмак, інформують Патріоти України.

На момент загоряння було відомо, що в житловому будівництві знаходиться 6 дітей, найменшому з них було лише 4 місяці. Найстаршій дитині було 10 років.

Про батьків загиблих дітей чиновник нічого не повідомив: лише йдеться про те, що після гасіння пожежі, яке тривало більше години, рятувальники дістали з-під завалів тіла загиблих дітей.

"Це жахлива трагедія. Після гасіння пожежі і розбору завалів були виявлені тіла загиблих дітей. Всіх. Немає слів", - написав Жмак.

Зазначається, що пожежу вдалося повністю ліквідувати о 6:05.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...