"Це гроші мого цивільного чоловіка зі Стокгольма": Нардеп пояснила придбання нею квартири за 13 млн.

Перш ніж пояснити появу в себе елітної нерухомості, Світлана Заліщук повідомила суспільству, що її обмовив "відомий хабарник".

Світлана Заліщук. Фото: 2plus2.ua.

Народний депутат Світлана Заліщук прокоментувала пост у соцмережі журналіста Всеволода Філімоненко, в якому той наводить інформацію про купівлю політиком в 2014 році квартири в Києві вартістю близько 13 млн гривень. На своїй сторінці у Facebook Заліщук зазначила, що журналіст є відомим хабарником, за що був вигнаний з руху "ЧЕСНО", передають Патріоти України.

Далі нардеп пише, що квартиру разом з чоловіком, з яким перебувала у цивільному шлюбі, купила після продажу їм своєї квартири в Стокгольмі.

Заліщук підкреслює, що, коли вона йшла в парламент, законодавство не вимагало показувати декларації кандидатів, але вона опублікувала свою на вимогу громадськості.


Нагадаємо, журналіст Всеволод Філімоненко зазначив, що квартиру площею 158 кв. м Заліщук купила 27 серпня 2014 року, на другий день після заяви президента України Петра Порошенка про своє рішення призначити дострокові парламентські вибори. При цьому Заліщук, Лещенко та Найєм вже були узгоджені в якості кандидатів у першій двадцятці списку "БПП", що гарантовано забезпечувало путівки в парламент.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...