"Це ми про вас так турбуємось!": Окупаційна влада Криму визнала, що інтернет відключили на прохання ФСБ

У компанії "Кримтелеком" до цього заявляли, що інтернету немає "з технічних причин". Розповідали про аварії в Джанкої та проведення технологічних робіт на мережах передачі даних.

Жителям півночі Криму в районі міста Армянськ відключили інтернет "з метою безпеки" після перестрілки на кордоні з Україною і затримання підозрюваних у підготовці теракту на півострові. Про це так звана сенатор від Криму, член комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Ольга Ковітіді розповіла в ефірі російського телеканалу Дощ, передають Патріоти України.

"З метою безпеки (відключили інтернет). Це потрібно для того, щоб певні спецслужби...не було проникнення... З метою безпеки потрібні насамперед ці заходи, і люди це розуміють", — сказала Ковітіді.

Нагадаємо, раніше ЗМІ півострова повідомили, що в Північному Криму спостерігаються масові відключення інтернет-зв'язку. За їх даними перебої з інтернетом були в Джанкої, Красногвардійському, Красноперекопську, у Первомайському районі.

У компанії "Кримтелеком" заявляли, що інтернету немає "з технічних причин". Розповідали про аварії в Джанкої та проведення технологічних робіт на мережах передачі даних. "Технічними проблемами" пояснювали відсутність інтернету й інші провайдери.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...