"Це повний пи*дець, товариші!": В окупованій Горлівці провели конкурс краси (фото)

Захід містив п’ять конкурсних моментів: конкурс-вітання, конкурс бал-авангард, конкурс корсетів, конкурс талантів “Якби я була королевою” та конкурс вечірніх суконь.

Конкурс краси в Горлівці. Фото: соцмережі.

В тимчасово окупованій Горлівці пройшов конкурс краси «Міс-2017», передають Патріоти України.

Конкурс провели у Палаці Культури “Кондратьєвський”. Повідомляється, що темою вечора стала палацова тематика. Учасницям конкурсу потрібно було перевтілитися в юних принцес і королев.

Всього в «Міс-2017» взяло участь шість дівчат. Захід містив п’ять конкурсних моментів: конкурс-вітання, конкурс бал-авангард, конкурс корсетів, конкурс талантів “Якби я була королевою”, конкурс вечірніх суконь.

Конкурс краси в Горлівці не пройшов повз соцмережі. Користувачі активно обговорювали цей захід в окупації. «Конкурс Міс Горлівка 2017. Із слабкими нервами не дивитися! Розбачити нереально!», «У мене немає слів», «Та ну нах, неможливо таке, яке знущання над словом людина, мені здається що слово ш*юха абсолютно порядне в порівнянні з цим», «Не витрачайте час і сили на звільнення цього соціального дна. Нехай там і залишаються. Ну це повний пи*дець, товариші!», «Перед тим як на таке глянути необхідно випити чогось міцного. І багато», «Колгосп імені Леніна» нікуди і не виїжджав», – писали в мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...