"Цены кусаются? Продай утюг, чтоб купить самогон и глаза залить!": У соцмережах прокоментували відкриття чергової комісіонки у окупованому Луганську

Магазин "Пасаж", який торгував в основному елітними подарунками був одним з найдорожчих в Луганську і знаходився на тому розі вул. Радянській, де нерухомість і оренда були найдорожчими в місті. Тепер на його місці відкрили комісіонку.

Комісійний магазин у окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

Як незаперечний доказ колосального економічного занепаду в так званій "ЛНР" розцінили більшість користувачів соцмереж фото, на якому зображений колишній луганський магазин "Пасаж", переобладнаний під комісійний магазин "Лідер". Новину передають Патріоти України.

Магазин "Пасаж", який торгував в основному сувенірною продукцією та елітними подарунками був одним з найдорожчих в Луганську і знаходився на тому розі вул. Радянській, де нерухомість і оренда були найдорожчими в місті. Як зазначив адміністратор групи "Окупований Луганськ", на сторінці якої було опубліковано фото, воно - ілюстрація, яка "говорить про купівельну спроможність населення і його потреби. Хтось здає речі, щоб прожити, хтось купує б / у, оскільки грошей мало. І це не десь на околиці ... в модулі іржавому, це центр міста, місце, де раніше оренда коштувала дуже дорого".

Користувачі соцмережі, що підтримують "ЛНР", стверджували, що переорієнтування економіки на торгово-посередницьку діяльність - результат політики України по відношенню до "молодої республіки", зокрема, - економічної блокади. При цьому вони зазначали, що зараз, перебуваючи на непідконтрольній території України, Луганськ значно поліпшив свій санітарний стан, і на вулицях - чистота, "якої немає в жодному українському місті".

Однак більшість користувачів стверджували, що занадто пильна увага міської влади до чистоти на вулицях - спроба створити видимість благополуччя при тому, що в "республіці" не працюють багато промислових підприємств, немає можливості приймати і відправляти посилки за допомогою кур'єрських служб, практично відсутня банківська система. А ситуація в інших регіонах "ЛНР" - ще набагато гірша.

Також коментатори зазначали, що останнім часом в місті з'явилося чимало комісійних магазинів, але далеко не всі вони процвітають. Так, люди відзначали, що рідко бачать покупців, що входять в той же "Лідер" або виходять з магазину.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...