Туалетний папір - корисніший: Росія відмовилася визнавати "паспорти ДНР"

В середу, 16 березня, окупанти в "ДНР" почали видавати власні паспорти.

Паспорт "ДНР". Фото: volynnews.com.

Росія категорично відмовилася визнавати новоспечені паспорти, які видали в "ДНР". Про це повідомляє Московський Комсомолець, передають Патріоти України.

З початку березня низка інформаційних порталів "ДНР" поширювали чутки про те, що прикордонники РФ стали визнавати документи "ДНР". Але в прес-службі ФСБ Росії в Ростовській області заявили, що неправдиві новини не коментують.

Нагадаємо, що в середу, 16 березня, окупанти в "ДНР" почали видавати власні паспорти. Першим такий документ отримав її глава Олександр Захарченко. За словами Захарченка, на такий крок Донецьк підштовхнула політика Києва, який вирішив перейти на біометричні паспорти, щоб остаточно позбавити жителів окупованої частини Донецької області будь-яких документів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...