У Авдіївці та Опитному неспокійно, тільки на Луганщині відносне затишшя, - штаб АТО

Ворог гатив на Донецькому напрямку з мінометів, кулеметів та гранатометів.

У Опитному. Фото: mediarnbo.org.

З початку доби бойовики 22 рази відкривали вогонь по українських підрозділах в районі проведення АТО. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр АТО.

Ворог гатив на Донецькому напрямку з мінометів. "Зокрема, з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів окупанти били по населених пунктах в районі Авдіївки та на околицях Горлівки, поблизу Троїцького та Невельського", - йдеться у повідомленні.

Також, противник застосовував кулемети, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю поблизу Луганського. Наразі, вже по обіді триває активне протистояння між ворогом та українськими захисниками в районі Авдіївки, Опитного та Луганського.

За даними штабу, на Маріупольському напрямку ще до світанку російські окупанти обстріляли з гранатометів опорні пункти сил АТО в Новомихайлівці. Вогонь вівся з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї в Гнутовому та Красногорівці.

"Крім цього, серед дня поблизу населеного пункту Тарамчук ворог стріляв зі стрілецької зброї. На Луганському напрямку вдень зберігалося відносне затишшя", - зазначають у штабі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...