​У Британії ажіотаж через "пророцтва принцеси Діани" з того світу: "Нострадамуси на шпильках" передали послання принцу Гаррі і його новоспеченій дружині

Шанувальники «Леді Ді», світських пліток і містики сприйняли повідомлення від «знаменитих віщунок» цілком серйозно. Про реакцію королівської сім'ї на «сенсацію» поки нічого не відомо.

Американські сестри-екстрасенси Террі і Лінда Джемісон, якими було передано раніше послання від принцеси Діани другій дружині принца Чарльза Каміллі, на цей раз оприлюднили нове звернення з того світу до принца Гаррі і Меган Маркл, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами близнюків, відомих також, як «Нострадамуси на шпильках», Діана передбачила молодшому синові і його дружині, що їх шлюб незабаром потрапить в зону «турбулентності» і «нестабільності», і їхнє життя перетвориться «на бурю у склянці води». Частково за це будуть відповідальні родичі 37-річної Меган (як відомо, батько герцогині Сассекської, а також її єдинокровні сестри і брат вже заподіяли їй чимало неприємностей). Однак, розкол в сім'ю герцога і герцогині прагнутимуть внести також і деякі зовнішні сили.

Як пише видання Express, принцеса хоче, щоб її молодший син знав, що мати в захваті від його вибору супутниці життя. Але що їхнє сімейне життя не буде повністю безхмарним. "Гаррі, я рада, що ти знайшов чарівну молоду жінку, яка розділяє твоє палке прагнення змінити світ. У найближчі місяці і роки до вас будуть прикуті всі погляди. Найменший ваш рух і всі помилки прискіпливо розглядатимуться ", - нібито заявила Діана.

Принцеса підкреслила, що парі нелегко буде зберігати близькість в таких умовах, але вони зможуть подолати складності, якщо будуть єдині. «Проявляйте співчуття один одному, слухайте одне одного з відкритими серцями. Довіряйте своїй половинці, і знайте, що ваш шлюб був божественно зумовлений ... Люди намагатимуться принизити вас, погасити ваше яскраве світло. Не дозволяйте вкрасти ваші душі», - наводять екстрасенси слова Діани, яка загинула в автокатастрофі 1997 року.

Наостанок Діана напророкувала, що у пари буде двоє дітей. «Я бачу щонайменше двох малюків, які хочуть народитися на світ. І ви будете їм люблячими і відданими батьками», - підсумовує вона.

Близнюки Джемісон стверджують, що в їхні тіла вселяються примари, які, водячи їх рукою, залишають письмові повідомлення. Принцеса Діана начебто вже вступала з ними в контакт неодноразово. Раніше Діана устами сестер-американок попереджала Меган, що Гаррі може їй зраджувати.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...