У "ДНР" урочисто відзначили річницю створення свого "прообразу", ватажків якого потім розстріляли в СРСР (фото, відео)

За тим, що відбувається в Донецьку було "особливо кумедно" спостерігати, враховуючи подальшу долю Донецько-Криворізької республіки, наступниками якої себе вважають у "ДНР".

Свято терористів у окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

Терористи "ДНР" 12 лютого відзначили в окупованому Донецьку соту річницю проголошення Донецько-Криворізької республіки. Про це у Facebook написав журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"У Донецьку вчора відзначили річницю утворення Донецько-Криворізької республіки. Були торжества. Захарченко знову обіцяв дійти до Бессарабії. Навіть Володимир Корнілов (російський політолог, один із головних ідеологів сепаратизму на Донбасі - Ред.) приїжджав, який раніше соромився світитися на одних заходах із бойовиками", - написав він.

Казанський зазначив, що за тим, що відбувається в Донецьку було "особливо кумедно" спостерігати, враховуючи подальшу долю Донецько-Криворізької республіки, наступниками якої себе вважають у "ДНР".
"А закінчилася вона тим, що в Москві вирішили, що вона не потрібна. Наказали "республіканцям" влитися до складу України, і молода республіка розтанула, як морозиво в жаркий липневий день. Так що вже через кілька місяців можна буде святкувати і річницю ліквідації ДКР , - написав журналіст.
Він також нагадав, що майже всі керівники ОКР "про всяк випадок" були розстріляні в 1930-х роках за наказом Сталіна.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...