"У двіжусі "П**дець Луганщині" проходить конкурс": Фото котів-сепаратистів підірвали соцмережі

Подивившись на обурених, розгублених або переляканих котів можна зробити висновок: бути сепаратистами "панам Коцьким" не сподобалось.

Схоже, що коту не подобається бути "сепаром". Фото: соцмережі.

У соціальних мережах посміялися над влаштованим сепаратистами конкурсом з фотографіями котів, "прикрашених" символікою бойовиків "ДНР" і "ЛНР". Фотоконкурс, який проводять у сепаратистському співтоваристві "Громадський рух "Мир Луганщине", висміяли в співтоваристві "Типовий Луганськ" в соціальній мережі ВКонтакте, передають Патріоти України.

"У двіжусі "П**дець Луганщині" проходить конкурс #Котпатриот", — написали там, опублікувавши фотографії котів-сепаратистів, які вийшли у фінал конкурсу.

"Бідні тварини", "Із серії "Мій господар ідіот", "Бідні коти. Вони навіть не здогадуються, що стали сепарами", "Люди насправді набагато тупіше, якщо не сказати е**нутее, ніж тварини. Жоден кіт у світі не одягнув би на себе такий одяг", "Навіщо вони знущаються над тваринами, коти ж ні в чому не винні", "Хворі дебiлiзмом господарі, а тварини ні при чому!", "А приз переможцю — ліжко-місце в психдиспансері і безкоштовний анальгін", "Краще б бездомних нагодували, а не відстрілювали!", "За що з тваринами так? Вони ж не винні!", — коментують знімки користувачі соцмережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...