У Горлівці сили АТО ліквідували групу диверсантів: Серед терористів почалася паніка і дезертирство

Через зростання втрат серед бойовиків, терористи відмовляються виконувати накази свого командування.

Диверсанти "ДНР". Ілюстрація:focus.ua

В окупованій бойовиками і російськими військовими Горлівці Донецької області при виконанні диверсійно-розвідувальних завдань загинули восьмеро військовослужбовців третьої окремої мотострілкової бригади "1-го армійського корпусу". Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

За даними української розвідки, у зв'язку із зростанням кількості втрат серед особового складу в бригаді відзначаються численні випадки непокори командуванню.

Зокрема, розвідувальні підрозділи з'єднання відмовляються вести диверсійно-розвідувальну діяльність в тилу сил АТО. Незважаючи на це, в Горлівку прибула комісія 1 АК з метою перевірки стану справ у бригаді і проведення заходів "виховного впливу".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...