У хибному світлі відображають ситуацію у "ДНР": Російських журналістів вислали за межі "молодої республіки"

Співробітники телеканалу, згідно з офіційною заявою, працювали на території "республіки" без відповідної ."акредитації міністерства інформації" "ДНР", яка передбачена законами "республіки".

У окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

Журналістів російського телеканалу "Дождь" вигнали за межі "ДНР", повідомили в міністерстві держбезпеки самопроголошеної "республіки". Зазначалося, що знімальна група нібито отримала акредитацію для роботи в Донецьку, передають Патріоти України.

У "ДНР" заявили, що зі "зниклими" журналістами "Дождя" все в порядку. "За порушення "закону ДНР", що регламентує журналістську діяльність на території "республіки", журналісти телеканалу "Дождь", громадяни РФ Полонський Василь Андрійович і Єрженков Сергій Борисович, видворені на територію Російської Федерації", - повідомили журналістам в "МДБ".

За даними відомства, співробітники телеканалу працювали на території "республіки" без відповідної ."акредитації міністерства інформації" "ДНР", яка передбачена законами "республіки". "Для з'ясування обставин, журналісти телеканалу "Дождь" були запрошені до адміністративної будівлі "МДБ ДНР" для дачі пояснень за фактом незаконного журналістської діяльності і демонстрації відзнятих відеоматеріалів. При перегляді відеозаписів співробітниками міністерства встановлено, що вони носять необ'єктивний і провокаційний характер. У хибному світлі відображають соціально-економічну та політичну ситуацію в "республіці", - додали в "МДБ".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...