У Києві поліцейський вкрав 12 тисяч доларів під час огляду квартири переселенців з Луганщини

Столична прокуратура завершила досудове розслідування, крадію загрожує до восьми років позбавлення волі

Фото: ua-ekonomist.comПрокуратура міста Києва завершила досудове розслідування відносно працівника органів Нацполіції м. Києва, який під час проведення слідчих дій у квартирі, де сталася крадіжка, викрав 12 тисяч доларів США. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Прокуратури міста Києва.

"Встановлено, що в березні поточного року технік-криміналіст одного з районних управлінь поліції ГУ НП у місті Києві у складі слідчо-оперативної групи прибув на місце вчинення злочину, а саме крадіжки з квартири, де проживала сім’я переселенців з Луганщини. Під час огляду місця події та відшукання слідів вчинення злочину працівник Нацполіції виявив в одній із кімнат коробку, у якій знаходилися 12 тисяч доларів – заощадження родини. Правоохоронець потайки виніс з квартири пакунок з грошима та віддав його водієві, після чого продовжив оглядати приміщення.

У цей час потерпіла повідомила поліцейським, що злодії, які обікрали її квартиру, не помітили велику суму грошей, що зберігалася в іншій кімнаті. Однак, відкривши коробку, виявила її порожньою.

Запідозривши у крадіжці правоохоронців, жінка повторно викликала наряд поліції, після чого нечистий на руку поліцейський зізнався, де заховав гроші.

За результатами досудового розслідування дії правоохоронця кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 КК України.

Обвинувальний акт стосовно зловмисника скеровано до Голосіївського райсуду столиці для розгляду по суті. За вчинене йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...