У Львові судитимуть чиновника через ожеледицю на дорозі

​В Україні може відбутися важливий прецедент: нарешті шляхових чиновників притягуватимуть до відповідальності, за неналежний стан доріг
ДТП у Львові

Аварія за участі маршрутки та автомобіля Volvo сталася 30 грудня на вулиці Незалежності, що у смт Брюховичі (передмістя Львова). Про це розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова, повідомляють Патріоти України.

За словами обох водіїв, легковий автомобіль занесло на повороті через ожеледицю і склоподібне покриття дороги. Патрульні повідомили «Гарячій» лінії міста та області про ситуацію, однак реакції не отримали. Диспетчер міської лінії повідомив, що брюховицькі колеги не піднімають слухавку.

За участі понятих був складений акт-обстеження ділянки вулично-шляхової мережі. Водії написали пояснення. Справу передали на доопрацювання у сектор безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у місті Львові.

29 січня на посадову особу Брюховицької селищної ради було складено протокол за ст.140 Кодексу України про «Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт».

Як зазначили у патрульній поліції, посадова особа від підписання протоколу відмовилася. Відтак, справу розглядатимуть у Шевченківському суді м. Львова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...