У Магнітогорську обрушилася ще одна секція підірваної багатоповерхівки (відео)

Хотіли як краще, а вийшло я завжди. Будівельники запевняли, що відновлять постраждалу після вибуху споруду. Однак щось пішло не так

У Росії, в Магнітогорську, позапланово обвалилася стіна будинку № 164 по вулиці Карла Маркса, де 31 грудня сталася вибух, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

За інформацією видання, гендиректор фірми-підрядника, яка займається знесенням, не збирався "роняти" його, проте велику частину 7-го під'їзду будинку втримати не вдалося, і він звалився. Відео обвалення розлетілося по соціальним мережам. Директор компанії-підрядника поспішив запевнити, що демонтаж був плановим, однак кілька днів тому він запевняв репортерів, що конструкція повинна встояти.

Як розповідають місцеві жителі, вони схопили дітей, навіть не встигли одягнутися і вибігли на вулицю. Після страшної трагедії, вони, за їхніми словами, прислухаються, до кожного шороху.

"Ми настільки налякалися, що тут же схопили речі і рвонули евакуюватися, навіть дітей одягати не стали - застудитися краще, ніж загинути", - розповідають мешканці 2-го під'їзду будинку.

Крен стіни, яка відшаровується, фахівці помітили вчасно і скомандували повний відхід на безпечну відстань. Постраждалих від чергового обвалу конструкцій нарозі немає.

Нагадаємо, кілька днів тому ІДІЛ взяв на себе відповідальність за те, що трапилось у Магнітогорську, підрив будинку та маршрутки. Російська влада досі не визнала подію як теракт.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...