У Мар'їнці та Красногорівці гаряче: Терористи обстріляли школу та житлові квартали (відео)

Найважче сьогодні на Маріупольському напрямку. Буквально в обід ворог вів обстріл з мінометів. За ніч же випустив близько 200 снарядів різного калібру.

Скрін відео

Двоє бійців загинули і двоє отримали поранення після потужного нічного обстрілу в районі Мар'їнки. Журналісти побували на одній з позицій, де з вечора не вщухав вогонь ворога. Тільки з 120-го калібру по українських вояках випустили близько 25 мін. Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України

Двоє солдатів, що не повернулися з поля бою - молоді чоловіки, обидва з Вінницької області. Один з них лише близько двох тижнів тому побрався з дружиною в одній з фронтових церков, дружина також служить в армії.

Ще двоє бійців зараз госпіталізовані. Один військовий з дуже серйозними пораненнями. Його ще можна відправляти навіть вертольотом в Дніпро.

Найважче сьогодні на Маріупольському напрямку. Буквально в обід ворог вів обстріл з мінометів. За ніч же випустив близько 200 снарядів різного калібру.

Не звертає уваги ворог і на мирних людей. У Мар'їнці на Донеччині бойовики обстріляли школу, били з кулеметів. На щастя, ніхто не постраждав - обстрілювали вночі.

Керівництво закладу заради безпеки ще раніше перенесло навчальний процес в іншу частину приміщення. Однак кулі долітають всюди.

Дісталося сьогодні і Красногорівці. Там бойовики навіть з танка стріляли аж в центр міста. Дивом постраждалих серед мирних людей немає, інформація про втрати серед військових уточнюється.

Штаб АТО повідомив, що за минулу добу противник також зазнав втрат. Зокрема, 3 окупанта загинули і 3 були поранені в Авдіївській промзоні і на Маріупольському напрямку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...