У мережі розповіли про бійця АТО, який загинув від кулі снайпера окупантів на Донбасі (фото)

Взимку виповнилося два роки, як хлопець захищав Україну.

Ростислав Доброшинський. Фото: соцмережі.

В зоні проведення антитерористичної операції в Луганській області 1 серпня загинув боєць Ростислав Доброшинський. Про це повідомляється в Twitter Ukr_Che. Там же опубліковано фото українського захисника, передають Патріоти України.

Відомо, що Доброшинський був 1996 року народження, уродженець Кам'янця-Подільського. В зоні АТО служив у складі 10 окремої гірничо-штурмової бригади і загинув від кулі снайпера під населеним пунктом Попасна.

За інформацією ресурсу "Всім", Доброшинський пішов служити добровольцем. Взимку виповнилося два роки, як він захищав Україну. Сестра військового розповіла, що сім'я відмовляла його йти служити, але він хотів захищати батьківщину. Вдома бійця не дочекалися мама, рідна сестра та бабуся.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...