У мережі схвалили новий пам'ятник Кузьмі Скрябіну в Луцьку (фото)

Однак дехто зі скептиків вважає, що нова фігура не набагато краща за попередній варіант. Хіба що більш схожа на реального Андрія Кузьменка, яким його запам'ятали українці.

Новий пам'ятник Кузьмі у Луцьку. Фото: соцмережі.

У соціальних мережах оцінили встановлений в Луцьку новий пам'ятник відомому українському співаку і композитору Андрію Кузьменко — Кузьмі "Скрябіну", який загинув у ДТП в лютому 2015 року. Про це, зокрема, написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"У Луцьку переробили пам'ятник Кузьмі Скрябіну. Замість старого кошмару поставили новий. Як на мене, виглядає набагато краще. Як вам? Подобається? Старий пам'ятник - де він стоїть з мікрофоном", - написав він.

"Новий краще. Старий був "Кузьма їсть морозиво після концерту в підтримку ПР і Януковича". А новий - "Кузьма відпочиває після того, як за гроші бандитів повністю виклався на концерті в підтримку ПР і Януковича", "Сама ідея пам'ятника Скрябіну не дуже, але новий вдаліше", - пишуть коментатори.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...