У мережі склали рейтинг топ-10 правоохоронців, яким "подарували" крупну суму грошей

Окремі ​"подарунки" сягають вартістю понад мільйон гривень.

Ілюстрація:ТСН

У мережі склали список, до якого увійшли топ-10 правоохоронців, яким подарували багато грошей. Про це передає видання Наші гроші, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що старший оперуповноважений з особливо важливих справ департаменту Нацполіції Ольга Савицька отримала в подарунок 1,7 млн гривень від Віктора Савицького.

1,6 млн гривень провідному спеціалісту відділу організаційного та правового забезпечення прокуратури Харківської області Андрію Тимофєєву подарували батьки: 1,19 млн гривень - тато Ігор Тимофєєв та 505 тисяч гривень - мати Марина Тимофєєва.

1,6 млн гривень отримала начальник відділу забезпечення діяльності судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Києва Інна Яворська. Цінний подарунок зробила Віра Калініченко.

1,5 млн гривень подарували судді Київського апеляційного господарського суду Лесі Сітайло. "Благодійником" став батько судді Сітайло Григорій.

1,4 млн гривень отримала в подарунок прокурор Дніпропетровської місцевої прокуратури №2 Дніпропетровської області Олена Зінченко 723 тисячі - від тезки Олени Зінченко, і таку ж суму від Наталії Зінченко.

1,3 млн гривень отримав Олег Петренко - заступник начальника-начальник відділу оперативно-аналітичного забезпечення управління захисту економіки в Харківській області департаменту захисту економіки Нацполіції. Гроші подарувала Маріанна Петренко. Пізніше за 1,5 млн гривень поліцейський придбав Mersedes-Benz GLE 250 2017 року випуску.

1,2 млн гривень отримав в подарунок прокурор відділу в департаменті підтримання державного обвинувачення ГПУ Олексій Попенко від Сергія Попенка.

1,1 млн гривень подарувала Віра Дюк помічниці судді Голосіївського районного суду Києва Лесі Бродюк.

1,1 млн гривень отримав в подарунок старший оперуповноважений управління захисту економіки в Києві департаменту захисту економіки Нацполіції Ігор Коханюк. 1,06 млн грн і потім ще 50 тисяч подарувала оперуповноваженому Катерина Коханюк.

1 млн гривень отримала в подарунок прокурор Менської місцевої прокуратури Наталія Положій. 804,3 тисяч гривень подарувала прокурору Валентина Положій, а 268,1 тисяч гривень - Іван Пушенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...