У Москві обурені через закриття Україною польотів цивільної авіації навколо окупованого Криму

"Росавіація" заявляє, що Україна встановила нові небезпечні зони для польотів над Чорним морем.

Ілюстрація:Business.ua

Агентство "Росавіація" заявляє, що Україна встановила нові небезпечні зони для польотів над Чорним морем. Про це повідомляє прес-служба відомства, інформують Патріоти України.

"Нові небезпечні зони встановлені в повітряному просторі над нейтральними водами Чорного моря і частково над чорноморськими територіальними водами Російської Федерації на північний захід і південний схід від окупованого півострова Крим", - пише прес-служба.

У повідомленні вказується, що причина встановлення нових небезпечних зон не вказана і українська сторона знову "влазить" в суверенна повітряний простір Росії, на цей раз на відстань від 6 до 10 морських миль (від 11 до 18 кілометрів) з боку нейтральних вод.

Разом з тим, Росавіація заявляє про те, що польотам над окупованим Кримом нічого не загрожує, повітряний простір над півостровом закрито не буде, безпека польотів російських авіакомпаній, що здійснюють рейси між окупованим Сімферополем та іншими містами Росії, гарантована.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...