У Нікополі 80 поліцейських ганялися за головним наркобароном міста (фото)

Було проведено 23 санкціонованих обшуки за місцем реєстрації та фактичного мешкання учасників злочинного угруповання.

Вилучені зброя та наркотики. Фото: соцмережі.

Правоохоронці затримали у Нікополі лідера угруповання, який монополізував ринок наркоторгівлі. Про це на свої сторінці у "Фейсбуці" повідомив начальник Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Ілля Ківа, передають Патріоти України.

"Після викриття 15.04 у спробі дачі хабара лідера злочинного угруповання та кримінального авторитета "Вальдемара" (Великодній Вадим Георгійович) у м. Києві, 16 квітня в м. Нікополь проведено затримання Яцишина Яна Олеговича, що є його кримінальним зв’язком, - йдеться у повідомлені. - Яцишин та його "оплічники" монополізували наркоринок в Нікополі, Марганці та Орджонікідзе, забезпечували постачання наркотиків до м. Запоріжжя. До вказаних заходів залучалося 80 працівників поліції".

За словами Ківи, проведено 23 санкціонованих обшуки за місцем реєстрації та фактичного мешкання учасників злочинного угруповання. З незаконного обігу вилучено 800 г "метамфітаміну", понад 500 мг "опію", 5 гранат, вибухівку, набої, готівку у сумі 123 450 грн, 371 долар США, 2 тис російських рублів, предмети мобільного зв’язку та оргтехніку, що використовувалась для зайняття злочинною діяльністю.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...