У нього інші герої: "Я не голосував за Порошенка", - Пашинський

Нардеп зазначив, що завжди буде вдячний Турчинову і додав, що був однак радий тому, що президента України Петра Порошенка обрали в першому турі.

Сергій Пашинський. Фото: Новинарня.

Виконувачу обов'язків президента України Олександру Турчинову "вдалося своєю волею, спокоєм, сталевою витримкою" запобігти захопленню України напередодні президентських виборів. Про це розповів народний депутат від "Народного фронту", голова парламентського комітету з питань нацбезпеки і оборони Сергій Пашинський в ефірі авторської програми Дмитра Гордона "ГОРДОН" на каналі "112 Україна", передають Патріоти України.

"Усю Україну могли захопити! Захопили ж 100 років тому, маючи армію 20 тисяч осіб. Чому ж, маючи 150 тисяч, через 100 років цього не зробити?" – розповів він.

Пашинський зазначив, що завжди буде вдячний Турчинову і додав, що був радий тому, що президента України Петра Порошенка обрали в першому турі. "Я не голосував за Порошенка... Але коли я дізнався, що у нас президента було обрано в першому турі, у мене – як гора з плечей! Усе, ми провели вибори, обрали главу держави, і тепер усе, що лежало на мені, я скину на нього! Пам'ятаю, я був такий щасливий, що навіть незручно", – розповів він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...