У Одесі неадекватна жінка, порушивши ПДР, ледь не вбила людей та роздяглася перед поліцейськими (відео)

В "Мерседесі", яким керувала порушниця, були маленькі діти

Неадекватна водійка створила аварійні ситуації на вулиці Одеси. Фото: "Репортер"

В Одесі на вулиці Отамана Головатого сталася незвичайна подія за участю неадекватної водійки "Мерседесу". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Репортер".

Жінка проти руху направлялася у бік селища Котовського по вулиці одностороннього руху. На сигнали вона не реагувала, створила аварійні ситуації на дорозі, намагалася наїхати на людей та втекти. Одесити прокололи їй колеса для попередження трагедії та викликали поліцію.

Жінка поводила себе вкрай неадекватно. У автомобілі з нею знаходилися двоє малолітніх дітей та няня.

В машині поліції порушниця роздяглася майже догола. Її доставили у відділок. За попередніми даними, вона знаходилася не під впливом алкоголю, а, можливо, під впливом наркотичних речовин.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...