"У президента Чечні є свій ручний Галустян!": В мережі показали, як Кадиров контролює гумориста (відео)

Перед тим, як показати номер на сцені, Галустян змушений був показати його особисто главі Чечні та спитати дозволу на деякі жарти.

Михайло Галустян. Фото: Tochka.net.

Актор і комік Михайло Галустян змушений був спочатку показати номер для КВК особисто Рамзану Кадирову. У мережі з'явилося відео з однієї з репетицій номера, який підготував Михайло Галустян, передають Патріоти України.

Пародія на Рамзана Кадирова була показана 27 листопада в рамках святкового випуску передачі, присвяченого 55-річчю Клубу веселих і кмітливих.

Цікаво, що перед тим, як показати номер на сцені, Галустян змушений був показати його особисто главі Чечні. Російські ЗМІ зустріч гумориста і Кадирова називають "спільною репетицією". При цьому на відео чути, що Галустян час від часу запитує у політика: "так нормально буде?"

"Репетицію" пародії на Кадирова вже висміяли користувачі соціальних мереж. "Ось що значить - порядок у державі. Зеленському б повчитися", - прокоментував відео український блогер Сергій Боричевський. "Мда... Політики в КВК не менше, ніж на НТВ. Раніше не питали дозволів на пародію", - написав один з російських користувачів. "Цікавий факт: у президента Чечні є свій ручний Галустян!" - написав Нік Бердзенішвілі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...