У Росії оприлюднили дані про переговори екіпажу і назвали причини катастрофи Ан-148

Розшифровані переговори членів екіпажу нібито підтвердили раніше озвучену росіянами версію.
На місці катастрофи Ан-148. Фото: Корреспондент.net.

У Росії розшифрували дані звукового реєстратора пасажирського лайнера Ан-148, який розбився в Підмосков'ї. Про це повідомляє Міждержавний авіаційний комітет РФ, передають Патріоти України.

Розшифровані переговори членів екіпажу підтвердили раніше озвучену версію про те, що причиною катастрофи стала неправильна інформація про швидкість польоту через обмерзання приймачів повного тиску.

Нагадаємо, літак Ан-148 "Саратовських авіаліній" розбився 11 лютого через кілька хвилин після вильоту з аеропорту "Домодєдово". На борту перебували 71 осіб, серед яких 65 пасажирів і 6 членів екіпажу. Всі вони загинули.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...