У Росії розробили план, як стерти з лиця землі Великобританію

Російський академік вважає це необхідним через те, що "британці традиційно підтримували у війні ворогів росіян".

Росія проти Британії. Фото: www.partner-inform.de.

Член російської Академії військових наук Василь Мікрюков розробив план дій РФ у разі війни з НАТО і, зокрема, зі знищення Росією Великобританії. Про це він написав у своїй статті для "Незалежного військового огляду", передають Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

Мікрюков відзначає, що Великобританія "завжди виступала на боці ворогів СРСР / Росії", наводячи в якості прикладів війну в Афганістані, першу і другу чеченські війни, а також війну в Південній Осетії. "Исторически Великобритания была сильна своим флотом, но никогда не обладала сильными сухопутными войсками. Причиной этому является географическое положение страны. В последнее время качественным образом снизились возможности британской армии в деле развертывания вооруженных группировок на дальних подступах. Исходя из слабости сухопутных войск Великобритании поведенческая стратегия России должна предусматривать наземные сражения, в том числе и на территории самой Великобритании, используя для этого воздушно-морские десанты", — вважає академік.

Крім цього, на його думку, Росія повинна повною мірою використовувати свої кіберможливості для виведення з ладу британських систем управління військами та зброєю у випадку збройного конфлікту. "Крупномасштабная война с Великобританией должна быть стремительной и молниеносной, не оставляющей времени ни на отмобилизование и развертывание войск, ни на применение ядерного оружия. Россия должна быть всегда готова стереть это островное государство с лица земли не обязательно ядерным, а геофизическим оружием", — написав Мікрюков.

Російський журналіст Олександр Гольц у своєму Facebook назвав дані міркування маразмом. "Маразм крепчает просто на глазах. "Независимое военное обозрение" публикует размышлизмы о том, как воевать с врагами. К реальности все это не имеет ни малейшего отношения. Но оцените стиль", — відзначив він.

"Совсем все умом двинулись", — прокоментував російський журналіст Федір Крашенніков. "Хотят ли русские войны? По-моему, это уже риторический вопрос", — написав в Facebook відомий блогер Рустем Адагамов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...