У США хакери надіслали повідомлення на підтримку Трампа, зламавши додаток газети New York Post

Керівництво газети вже вибачилося перед читачами, повідомивши, що хтось отримав доступ до додатка. На даний момент редакція видання усуває несправності.

Дональд Трамп. Фото:www.peoples.ru

Хакери зламали додаток американської газети New York Post і відправили кілька push-повідомлень, в яких висловили підтримку президенту США Дональду Трампу. Про це повідомляє Associated Press, інформують Патріоти України.

"Слава президенту Дональду Трампу", - наголошувало одне з повідомлень.

Керівництво газети вибачилося перед читачами, повідомивши, що хтось отримав доступ до додатка. На даний момент редакція усуває несправності.

"Відкрий своє серце для тих, кого ти не розумієш, і прислухайся до тих, кого боїшся і на кого дивишся зверхньо", - написали невідомі, зламавши додаток газети.

Також хакери процитували слова з пісні Come As You Are групи Nirvana.



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...