У центрі Луганська вночі підірвали пам'ятник загиблим окупантам "Они стояли за Родину"

Перша спроба знищити місце поклоніння «гібридам» Путіна у Луганську датується 1 вересня минулого року. Ступень пошкодження монумента уточнюється.

"У ніч на 1 серпня невідомі знову намагалися підірвати пам'ятник, - сказав співрозмовник.

У центрі окупованого Луганська підірвали пам'ятник загиблим «гібридам», повідомляє один з підконтрольних сайтів «ЛДНР» , зазначають Патріоти України. Наголошується, що вибух, який розбудив луганчан, прогримів близько 02:00 1 серпня у парку "Дружби народів". В результаті «сакральна» споруда частково постраждала.

"Судячи з усього, вибуховий пристрій було закладено поруч з монументом. Наскільки постраждав монумент визначити складно, зараз він накритий тентом, підхід до нього оточений", - сказано в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...